146 x 130 citroen logo

CitroŽn Private Leasen? 

 • Betaal geen meerprijs voor een kleur
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel eenvoudig online

CitroŽn Private Lease

Citroen C3


Op zoek naar CitroŽn Private Lease? Met Privť Lease van Hitachi Capital Mobility rijd je een gloednieuwe CitroŽn voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen.

Wij bieden standaard luxe uitgeruste auto's aan met een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Dus geen bijtelling, je hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire CitroŽn modellen en vind je favoriet. Bereken bovendien direct de leaseprijs van jouw favoriete model. Staat het model dat je wenst er niet tussen? Geef dan jouw wensen aan en wij maken een offerte op maat.

Voordelen van Privelease.nl

 • Laat de auto gratis afleveren bij je thuis
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Onderhoud bij alle merkdealers, dus altijd een dealer bij je in de buurt
 • Betaal geen meerprijs voor een kleur

Populaire CitroŽn Private Leaseauto's zijn o.a.:

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet je zeker dat je veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privťlease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Over CitroŽn Private Lease

459 x 258 - Citroen interieur

CitroŽn is het bekende Franse automerk dat in 1919 met haar eerste auto op de markt kwam. Uitvinder Andrť CitroŽn ontwikkelde de CitroŽn Type A, een simpel voertuig en de basis voor de ontwikkeling van het bedrijf in de jaren daarna.

CitroŽn produceerde in de eerste jaren kleine betrouwbare en sterke modellen. Bekende modellen uit de beginjaren zijn de CitroŽn Type B en de CitroŽn 5CV. Later kwam het met de CitroŽn 7CV Traction Avant. Een auto met veel moderne technieken. CitroŽn staat bekend om haar vooruitstrevende rol in de autoindustrie. Vooral het gebruik van de Hydropneumatische vering en de vroege introductie van de voorwielaangedreven auto's vielen op.

Opvallende auto's van CitroŽn
Na de tweede wereldoorlog komt CitroŽn met de CitroŽn 2CV op de markt. De legendarische auto die veel bijnamen krijgt en in Nederland al snel wordt omgedoopt tot de 'Eend'. De 2CV blijft ruim 40 jaar in productie. In 1955 werd de DS, met de bijnaam 'Snoek', geÔntroduceerd. Hierna volgde de CX, die opnieuw hoge ogen gooide met de opmerkelijke vormgeving.

De huidige modellen van CitroŽn zijn minder eigenzinnig als voorheen maar zijn wel populair bij een breed publiek.

Toekomstige modellen
PSA, het moederbedrijf van CitroŽn, DS en Peugeot brengt tussen 2019 en 2021 twaalf elektrische modellen en plug-in hybrides op de markt.

De volledig elektrisch aangedreven modellen zijn allemaal compacte autoís en het nieuwe CMP-platform wordt als basis gebruikt. Op dit platform komen in de toekomst alle compacte hatchbacks en cross-overs van de drie Franse merken te staan; bijvoorbeeld de CitroŽn C3 en Peugeot 2008.

Vier compacte PSA-modellen krijgen tussen 2019 en 2021 een volledig elektrische aandrijflijn, met een actieradius van 450 kilometer. Deze autoís zullen een topsnelheid van zoín 150 km/u hebben en een elektromotor die 115 pk vermogen produceert. Met de snellaadfunctie is het mogelijk om 12 kilometer actieradius per minuut bij te laden.

Plug-in hybridetechniek is voorbehouden aan de middenklassemodellen, die op het EMP2-platform staan. Dat zijn autoís als de CitroŽn C4 Picasso en Peugeot 308. De hybride aandrijflijn van PSA bestaat uit twee elektromotoren van elk 80 kW en ťťn van die motoren drijft de achterwielen aan. De ondersteunende brandstofmotor levert afhankelijk van het model waarin de aandrijflijn wordt geleverd 150 tot 200 pk. PSA belooft dat het verbruik 40 procent lager ligt dan bij vergelijkbare uitvoeringen met alleen een brandstofmotor.

De elektrische actieradius van de plug-in-modellen is zoín 60 kilometer en een achttraps automaat zorgt voor het schakelwerk. De zeven plug-in hybrides komen tussen 2019 en 2021 op de markt. Het is nog niet bekend of ze ook allemaal in Nederland leverbaar worden.

Altijd een all-in prijs voor een rijk uitgeruste auto. Inclusief:

 • Airconditioning
 • Metallic lak
 • Elektrische ramen
 • 5-deurs
 • Centrale deurvergrendeling
 • Radio
 • Onderhoud bij een merkdealer in de buurt
 • Volle tank brandstof

Meer informatie over CitroŽn Private Lease

Heb je interesse om een CitroŽn te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan

Je bent van harte welkom

Onze specialisten staan jou graag te woord en we geven met plezier antwoord op jouw vragen over Private Lease. Je bent van harte welkom in onze showroom.

Plan een afspraak