Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers

Belangrijke telefoonnummers

Snel contact opnemen met Private Lease van MHC Mobility? Hieronder vind je alle belangrijke telefoonnummers:

MHC Mobility Algemeen - 088 - 28 28 400

Via dit telefoonnummer kun je van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren (08:15 uur tot 17:00 uur) voor diverse zaken rechtstreeks contact met ons opnemen.

Gewijzigde openingstijden:
We zijn gesloten op de eerste en tweede kerstdag, en nieuwsjaardag.

Private Lease Algemeen - 088 – 2828495

Via dit telefoonnummer kun je van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren (08:15 uur tot 17:00 uur) voor diverse zaken rechtstreeks contact met Private Lease opnemen.

Pechhulp binnenland - (0800) 02 33 796

Heb je in Nederland pech onderweg of kun je vanwege schade niet meer rijden? Wij doen er alles aan om je weer snel op weg te helpen.

Pechhulp buitenland - (050) 547 02 55

Heb je in het buitenland pech onderweg of kun je vanwege schade niet meer rijden? Wij doen er alles aan om je weer snel op weg te helpen.

Ruitschade - (050) 547 02 56

Heb je ruitschade? Bel het bovenstaande nummer en je wordt meteen met voorrang doorverbonden met onze leverancier voor het maken van een afspraak.

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 0/10 - 161 beoordelingen