Logo Mazda

Mazda Private Leasen?

 • Betaal geen meerprijs voor een kleur
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel eenvoudig online

Mazda Private Lease

Mazda 2Op zoek naar Mazda Private Lease? Met Privé Lease van Hitachi Capital Mobility rijd je een gloednieuwe Mazda voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen.


Wij bieden standaard luxe uitgeruste auto's aan met een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Dus geen bijtelling, je hoeft alleen nog te tanken!Bekijk de populaire Mazda modellen en vind je favoriet. Je kunt direct de leaseprijs van je favoriete model berekenen. Staat het model dat je wenst er niet tussen? Geef dan je wensen aan en wij maken een offerte op maat.

 

Voordelen van Privelease.nl

 • Laat de auto gratis afleveren bij je thuis
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Onderhoud bij alle merkdealers , dus altijd een dealer bij je in de buurt
 • Betaal geen meerprijs voor een kleur

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet je zeker dat je veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privélease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Over Mazda Private Lease

459x258-Mazda

‘Jinba Ittai’ is één van de uitgangspunten van Mazda, letterlijk ‘de eenheid tussen paard en ruiter’. Dit gevoel van eenheid vertaalt Mazda in iedere auto, zodat mens en machine in perfecte harmonie zijn. Door de bestuurder als uitgangspunt te nemen wordt dit bij ieder ontwerp gerealiseerd. Met niet zomaar een ontwerp, maar pure vakmanschap waarbij mallen met de hand en een slijpsteen gevormd worden, kan het ook niet anders dan dat er keer op keer een waar meesterwerk wordt gecreëerd.

Het automerk Mazda is afkomstig uit het Japanse Hiroshima, een stad die veel tegenslagen gekend heeft. De veerkracht en wilskracht die de stad getoond heeft is terug te vinden in het merk Mazda.

In 1967 maakte Mazda zijn doorbraak mee met de Cosmo, een iconische, door een rotatiemotor aangedreven sportwagen. De toenmalige algemeen directeur van Mazda bestuurde het prototype tijdens de Tokyo Motor Show, waarmee hij veel indruk maakte. Door de strenge regelgeving in de jaren 80 zagen veel autofabrikanten af van de productie van lichtgewicht sportwagens. Ze dachten dat de auto’s te zwaar en te lomp zouden worden. Mazda bewees in 1989 het tegendeel met de introductie van de MX-Miata. In 1991 wist Mazda wederom te verrassen. Het bedrijf liet 787 raceauto’s met rotatiemotor meerijden op Le Mans. Ondanks dat de motoren van de concurrentie meer vermogen hadden, wist het Japanse team te winnen. In 2003 kwam de RX-8 op de markt met een moderne uitvoering van de rotatiemotor. De auto werd bekroond met de award voor ‘International Engine of the Year’ en ‘Best New Engine’.

Nieuwe innovaties
Dat ontwikkeling bij Mazda nooit stopt, wordt maar weer bewezen door bijzondere nieuwe innovaties als Skyactiv-X. Door eigenschappen van de diesel- en benzinemotor te combineren, heeft de Skyactiv-X het hoge vermogen en de krachtige koppel van een diesel en de schonere emissie en het rijgedrag van een benzinemotor. De introductie van de zuinige Skyactiv-X motor zal naar verwachting tegen het einde van 2019 plaatsvinden.

Altijd een all-in prijs voor een rijk uitgeruste auto. Inclusief:

 • Airconditioning
 • Metallic lak
 • Elektrische ramen
 • 5-deurs
 • Centrale deurvergrendeling
 • Radio
 • Onderhoud bij een merkdealer in de buurt
 • Volle tank brandstof

Meer informatie over Mazda Private Lease

Heb je interesse om een Mazda te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.Neem contact opVraag offerte op maat aan

Je bent van harte welkom

Onze specialisten staan je graag te woord en we geven met plezier antwoord op je vragen over Private Lease. Je bent van harte welkom in onze showroom.

Plan een afspraak