Klanten beoordelen ons met een:

 • Betaal geen meerprijs voor een kleur
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel eenvoudig online
 • Betaal geen meerprijs voor een kleur
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel eenvoudig online

Richtlijnen voor de inname van je Privelease auto

Inleveren leaseauto

Je laat je huidige Privé Leaseauto achter en gaat naar huis met een nieuwe Privé Lease auto uit ons aanbod? Of lever je deze in en ga je zonder nieuwe auto weer naar huis? Er zijn een paar aandachtspunten om rekening mee te houden. Hieronder vind je informatie over wat we van je nodig zijn en hoe de afhandeling zal verlopen.

Inname leaseauto

Wanneer je je leaseauto inlevert zijn we onderstaande documenten van je nodig. Op deze manier kunnen we ter plekke alles met je afhandelen.

 • Kentekenbewijs deel I en II (1a en 1b) of kentekencard
 • De groene kaart en het onderhoudsboekje van de leaseauto

Ook nemen we vanzelfsprekend de volgende zaken, horende bij de auto zelf, ook weer in ontvangst:

 • Alle sleutels (dus inclusief de reservesleutels)
 • Alle meegeleaste accessoires
 • Radioaccessoires, bijvoorbeeld de codekaart (indien van toepassing)
 • Software/dvd’s voor het navigatiesysteem (indien van toepassing)

Schades

De in te leveren Privé Leaseauto heeft in een paar jaar een aantal kilometers gemaakt. In deze periode is er waarschijnlijk hier en daar ‘gebruiksschade’ ontstaan. Voor acceptabele gebruiksschade worden geen kosten aan je doorberekent.

Maar er zijn ook schades die een grote invloed hebben op de waarde van de auto, bijvoorbeeld krassen en deuken ontstaan door een aanrijding. Voor deze schades kunt je je verzekering aanspreken. Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf te voldoen. Ons team staat voor je klaar om je te adviseren.

In onze algemene voorwaarden vind je ons innameprotocol. Hierin staat het verschil van acceptabele en niet-acceptabele schade uitgelegd. De auto wordt ter plekke bij ons bekeken door een expert die dit innameprotocol hanteert.

Terug naar Mijn Privé leaseauto

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 0/10 - 161 beoordelingen