Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers
  • Betaal geen meerprijs voor kleurkeuze
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Onderhoud bij alle merkdealers

My Mobility

Alle gegevens bij de hand!


Met My Mobility bieden wij je een modern en eigentijds platform waarbij alle relevante informatie met betrekking tot je leaseauto altijd beschikbaar is.

Wat heeft onze app je te bieden?

1. Je gegevens bij de hand
In de applicatie vind je onder andere alle informatie over je auto zoals bijvoorbeeld je APK-vervaldatum en onderhoudshistorie.

2. Personaliseer je profiel
Elke bestuurder is uniek. Maak daarom je profiel persoonlijk! Plaats in de app een foto van jouw auto en van jezelf of voeg belangrijke contacten toe.

3. Onderhoud plannen
Plan gemakkelijk het onderhoud van jouw auto. Met één druk op de knop neem je contact op met een servicepartner in de buurt. Wel zo makkelijk!

4. Schade melden
Via de applicatie is het mogelijk om schade te melden bij Privé Lease van MHC Mobility. Met behulp van de camera op jouw telefoon kun je een foto maken van de schade en direct naar ons toesturen. In het geval van een ongeval kun je tevens via het snelmenu direct contact opnemen met hulpinstanties.

5. Navigeer gemakkelijk naar een goedkoop tankstation
Zoek je een goedkoop tankstation? Geen probleem, My Mobility navigeert je naar de tankstations bij jou in de buurt.

6. Altijd dichtbij
Kom je ergens niet uit? Geen probleem, wij zijn je graag van dienst. In de app vind je links naar onze website en social media kanalen. Onder de belangrijke contacten vind je ook onze telefoonnummers.

Via één van onderstaande buttons kun je My Mobility downloaden.
 

App Store
Google play

Inloggegevens

Wil je inloggen, maar je hebt nog geen inloggegevens van ons ontvangen? Klik dan hier en vul het formulier in. Wij sturen je dan zo snel mogelijk de inloggegevens toe.

Heb je overige vragen over My Mobility?

Neem contact op met Privélease

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 0/10 - 161 beoordelingen