146 x 130 opel logo

OPEL Private Leasen? 

 • Betaal geen meerprijs voor een kleur
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel eenvoudig online

Opel Private Lease

Opel Karl


Op zoek naar Opel Private Lease? Met Privé Lease van Hitachi Capital Mobility rijd je een gloednieuwe Opel voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen.

Wij bieden standaard luxe uitgeruste auto's aan met een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Dus geen bijtelling, je hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire Opel modellen en vind jou favoriet. Bereken bovendien direct de leaseprijs van jouw favoriete model. Staat het model dat je wenst er niet tussen? Geef dan jouw wensen aan en wij maken een offerte op maat.

Voordelen van Privelease.nl

 • Laat de auto gratis afleveren bij je thuis
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Onderhoud bij alle merkdealers, dus altijd een dealer bij je in de buurt
 • Betaal geen meerprijs voor een kleur

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet je zeker dat je veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privélease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Over Opel Private Lease

459 x 258 - Opel interieur

Het merk Opel is ontstaan nadat de vijf broers Opel een bestaande autofabriek hadden gekocht en in 1898 hun eerste model presenteerde. Omdat deze auto geen succes werd, ging Opel over tot het importeren van Renaults en Darraqs en later ook tot het bouwen van deze merken.

Vanaf 1902 kwam Opel met eigen modellen, vaak compacte auto's bedoeld voor de gewone man. In 1924 werd de Laubfrosch gebouwd, gebaseerd op de Citroën 5CV. In de jaren twintig kwam het merk Opel onder de vlag van General Motors te vallen. Hierdoor zijn diverse Opel-modellen te vinden bij andere merken van General Motors, zoals bij Vauxhall (Verenigd Koninkrijk), Holden (Australië) en Chevrolet.

Na de oorlog ging Opel steeds meer haar eigen weg en kwam met modellen als de Opel Kadett, Opel Olympia, Opel Admiral en de Opel Manta. Met de lijn die Opel vanaf de jaren tachtig op de markt bracht veranderde het imago van Opel tot een vlot en modern merk.

Toekomstige modellen

Opel geeft aan dat alle nieuwe Opels die na 2024 worden geďntroduceerd een vorm van elektrische aandrijving hebben. Dan hebben we het dus over hybrides, plug-in hybrides en volledig elektrische auto’s. Modellen zonder vorm van elektrificatie die voor 2024 zijn gelanceerd blijven gewoon nog een aantal jaren in productie

Elektrische auto's

Opel verwacht in ieder geval tegen 2020 vier ‘elektrische’ auto’s in het programma te hebben. Naast de Ampera-e komt er ook een plug-in hybridevariant van de Grandland X en een volledig elektrische uitvoering van de nieuwe Corsa (2019). Een jaar eerder komt de opvolger van de Combo en in 2019 wordt er een grotere SUV geproduceerd (de Peugeot 5008 van Opel).

Tegen 2024 worden de negen verschillende platformen teruggebracht tot slechts twee en de tien verschillende aandrijflijnen teruggebracht worden naar vier. De platformen, de motoren en transmissies zullen van PSA Group komen.

Altijd een all-in prijs voor een rijk uitgeruste auto. Inclusief:

 • Airconditioning
 • Metallic lak
 • Elektrische ramen
 • 5-deurs
 • Centrale deurvergrendeling
 • Radio
 • Onderhoud bij een merkdealer in de buurt
 • Volle tank brandstof

Meer informatie over Opel Private Lease

Heb je interesse om een Opel te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan

Kom langs in onze showroom

Onze specialisten staan je graag te woord en we geven met plezier antwoord op je vragen over Private Lease. Je bent van harte welkom in onze showroom.

Plan een afspraak