146 x 130 seat logo v2

Seat Private Leasen? 

 • Betaal geen meerprijs voor een kleur
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Gratis thuisbezorgd
 • Bestel eenvoudig online

Seat Private Lease

Seat Mii


Op zoek naar Seat Private Lease? Met Privé Lease van Hitachi Capital Mobility rijd je een gloednieuwe Seat voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen.

Wij bieden standaard luxe uitgeruste auto's aan met een looptijd van 36, 48 of 60 maanden. De prijzen zijn inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp. Dus geen bijtelling, je hoeft alleen nog te tanken!

Bekijk de populaire Seat modellen en vind je favoriet. Bereken bovendien direct de leaseprijs van je favoriete model. Staat het model dat je wenst er niet tussen? Geef dan je wensen aan en wij maken een offerte op maat.

Voordelen van Privelease.nl

 • Laat de auto gratis afleveren bij je thuis
 • Behoud / opbouw schadevrije jaren
 • Onderhoud bij alle merkdealers, dus altijd een dealer bij je in de buurt
 • Betaal geen meerprijs voor een kleur

Populaire Seat Private leaseauto's - Vraag direct een offerte aan

Deelnemer Keurmerk Private Lease

Keurmerk

Hitachi Capital Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet je zeker dat je veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij Privélease van Hitachi Capital Mobility. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden. Lees verder over het Keurmerk.

Over Seat Private Lease

459 x 258 -Seat interieur

Seat staat voor Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo en werd aan het begin van de jaren '50 door Fiat opgericht met de bedoeling buiten Italië in licentie Fiatmodellen te laten bouwen. Ook maakt Seat onder haar eigen naam auto's, maar dit gebeurt in kleine aantallen.

Aan het begin van de jaren tachtig doet Fiat haar aandeel in Seat van de hand waardoor Seat haar handen vrij heeft om actiever aan de slag te gaan met eigen modellen. Zo ontstaan de Seat Ronda en de Seat Marbella. Beide hebben veel weg van respectievelijk de Fiat Ritmo en de Fiat Panda. In 1984 komt Seat met de Ibiza die vooral in het begin succesvol is. Dit geheel eigen model is ontwikkeld in samenwerking met de technici van Porsche en de ontwerper Giugiaro.

Inmiddels is het merk Seat in handen van Volkswagen Group. In de eerste jaren na de overname komt Seat met de Seat Toledo (1991), de nieuwe Seat Ibiza en de Seat Cordoba (1993). Bij Seat maakt men veel gebruik van de techniek, ontwikkeling en onderdelen van Volkswagen.

In 2012 zagen bij Seat vele nieuwe modellen het levenslicht. Zo kreeg de Seat Ibiza een make-over, kwam er een geheel nieuwe Seat Toledo en Seat Leon en kwamen de eerste nieuwe Seat Alhambra's op de Nederlandse wegen.

Elektrische auto’s
Vanaf 2025 wil de Volkswagen Group ongeveer tachtig modellen in het assortiment hebben met een elektrische motor. Daarvan zullen er rond vijftig alleen op een accu lopen en dertig plug-in hybrids zijn. Uiterlijk vijf jaar later moeten alle nieuwe auto's een elektrische motor hebben. Het gaat in totaal om een investering van meer dan zeventig miljard euro in de omslag naar elektrische auto's.

Waterstof
De fabrikant spreekt nu nog alleen over batterij-auto’s maar ze benadrukken dat ook waterstof zijn aandacht heeft. Het bedrijf geeft echter aan dat een waterstofauto wordt uitgebracht wanneer de markt daar rijp voor is. De eerste praktijktesten worden al uitgevoerd, maar binnen het Volkswagen-concern zal Audi het voortouw nemen als het gaat om de nieuwe techniek. 

Altijd een all-in prijs voor een rijk uitgeruste auto. Inclusief:

 • Airconditioning
 • Metallic lak
 • Elektrische ramen
 • 5-deurs
 • Centrale deurvergrendeling
 • Radio
 • Onderhoud bij een merkdealer in de buurt
 • Volle tank brandstof

Meer informatie over Seat Private Lease

Heb je interesse om een Seat te Private Leasen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

Neem contact op

Vraag offerte op maat aan

Kom langs in onze showroom

Onze specialisten staan je graag te woord en we geven met plezier antwoord op je vragen over Private Lease. Je bent van harte welkom in onze showroom.

Plan een afspraak