Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online

De voordelen van Privélease.nl

Gepubliceerd op 19 juli 2019
De voordelen van Privélease.nl

Privé lease biedt mooie voordelen waardoor steeds meer mensen er gebruik van maken. Maar er zijn inmiddels zoveel private lease aanbieders op de markt en het is lastig deze van elkaar te onderscheiden. Wij lichten daarom graag de voordelen en zekerheden van Privélease toe, zodat je een goede vergelijking kunt maken.

Wat mag je van ons verwachten?

Natúúrlijk rijdt je bij ons in een gloednieuwe auto tegen een vast bedrag per maand. Je hoeft enkel te tanken. Onbezorgd, comfortabel en voordelig. Maar daarnaast zijn er nog meer redenen om voor een private lease auto te kiezen van Privélease.nl. Wij hebben enkele voordelen voor je op een rij gezet:

1. Behoud / opbouw schadevrije jaren
Heb je schadevrije jaren opgebouwd? Deze worden meegenomen wanneer je een private lease contract afsluit. Tevens blijf je schadevrije jaren opbouwen.

2. Je kiest jouw favoriete kleur zonder extra kosten
Zoveel mensen, zoveel wensen; en dat geldt zeker voor lievelingskleuren. Voor kleurkeuze betaal je bij Privélease geen extra kosten (bij andere aanbieders is dit vaak wel het geval).

3. Onderhoud bij alle merkdealers
Je wilt graag je auto laten onderhouden bij de merkdealer bij jou in de buurt? Dat kan, want bij ons kun je met een auto van Privélease.nl terecht bij alle merkdealers in heel Nederland. Wel zo prettig.

4. Wij brengen de auto bij je thuis
Lukt het niet jouw nieuwe auto op te halen bij Privélease in Groningen? Dan bezorgen wij jouw auto graag bij je thuis (voor €80,- in heel Nederland). Geen gedoe, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe auto.

5. Deelnemer Keurmerk Private Lease
Privélease.nl is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Hierdoor ben je verzekerd van de volgende 5 zekerheden:
- Eerlijke voorwaarden
- Compleet product
- Bescherming tegen te hoge financiële lasten
- 14 dagen bedenktijd
- Zekerheid bij klachten

Eerst jouw nieuwe auto proberen? Dat kan!
Wil je je auto naar keuze eerst proberen voordat je definitief ‘ja’ zegt? Dat kan. Maak een afspraak met één van onze specialisten en we zorgen dat de auto voor je klaar staat. Zo ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt.

Bekijk hier het aanbod

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 10.0/10 - 161 beoordelingen