Klanten beoordelen ons met een:

  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online
  • Betaal geen meerprijs voor een kleur
  • Behoud / opbouw schadevrije jaren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Bestel eenvoudig online

Op vakantie, wat zijn de regels?

Gepubliceerd op 7 augustus 2020
Op vakantie, wat zijn de regels?

Op vakantie gaan, het gaat dit jaar allemaal even anders. Eerst leek het erop dat een vakantie naar het buitenland er echt niet in zat, inmiddels kan er al veel meer. Waar kun je naartoe op vakantie en wat zijn dan de regels? En wat nu als jouw reis helemaal niet door kan gaan? Wij verzamelden een aantal handige websites waar je up-to-date informatie kunt vinden.

ANWB Reiswijzer
De ANWB Reiswijzer wordt dagelijks bijgewerkt en biedt praktische informatie over de geldende maatregelen in 23 populaire vakantielanden. Hier vind je per land eenvoudig of je bijvoorbeeld een mondkapje nodig hebt, of restaurants en andere horeca open zijn en nog veel meer.

Nederland Wereldwijd
De situatie rondom het coronavirus verandert nog dagelijks. De website Nederland Wereldwijd is dé plek om het actuele reisadvies van Buitenlandse Zaken te controleren. Zo weet je zeker dat je niet afreist naar een land dat zojuist code oranje heeft gekregen. Ook staan hier contactgegevens van bijvoorbeeld de Nederlandse ambassade vermeldt, handig in geval van nood.

Consuwijzer ACM
Gaat jouw reis onverhoopt niet door vanwege het coronavirus? Bij de Consuwijzer lees je precies wat jouw rechten zijn. Ook vind je hier meer informatie over pakketreizen, vouchers en vliegtickets.

Blijf op de hoogte
Ook als je al op vakantie bent, kunnen de regels snel veranderen. Het is daarom verstandig om gedurende jouw verblijf regelmatig het reisadvies te checken.

Al 6 jaar klant

"6 jaar geleden een Clio estate genomen heb deze twee maal na het contract vernieuwd. Na 5 jaar gekozen voor een Capture, deze zat niet in het aangeboden assortiment maar hoorde binnen een paar dagen wat deze zou gaan kosten. De verdere afhandeling verliep weer uitstekend".

Zorgeloos rijden

"Gewoon top, gewoon doen, en zorgeloos rijden. Gewoon heel goed, stel je vraag en je krijgt een goed antwoord. Dit is de 3e auto en de service is in helder Nederlands".

Zeer loyaal bedrijf

"Zeer goed geholpen van begin tot eind en nog steeds. Zeer meedenkende mensen."

Lekke band

"Het succes van privé lease; ik had een lekke band vanmorgen, gebeld en binnen het half uur gerepareerd en geen banden gewisseld, top service".

Bram Reinders

Grote glimlach

"Vandaag zelf mijn UP gehaald. Goede ontvangst en omdat ik 2 families had geadviseerd naar Privé Lease te gaan een MEGA GROTE bos bloemen ontvangen. En de 260 km naar huis met een grote glimlach gereden".

Jacqueline Postma

Wat een ontvangst

"Wat een ontvangst! Heel vriendelijk en zijn super geholpen! Ga zo door".

Saskia van Etten- van Nijatten

Goede service

"Bedankt voor de goede service en we zijn zeer netjes geholpen" .

Cor Kiekens

Geen kleine lettertjes

"Een jaar geleden hebben we na veel speurwerk op internet, voor Hitachi Capital Mobility gekozen. Ook al is het 150km bij ons vandaan. Nu een jaar later zijn we nog steeds tevreden en staat er helemaal niets geks in de kleine lettertjes en is alles wat het lijkt ook echt waar. Gewoon TOP!"

Dhr. Mooijen

Beoordeling door klanten: 10.0/10 - 161 beoordelingen